• Новинка
TOYANDONA Pat The Ball Играчки, Детски Играчки, Детски Футболни Играчки, Надуваеми Играчки за домашни Любимци, Подскачащи Топки за Деца, Надуваеми Топки, Спортен Топката, Кар?
zoom_in

TOYANDONA Pat The Ball Играчки, Детски Играчки, Детски Футболни Играчки, Надуваеми Играчки за домашни Любимци, Подскачащи

BGN 1.00

Продукти
check Налично за поръчка

ИГРАЧКИ за малки ДЕЦА - Тези играчки топки лесно напомпани, те са удобни и практични и спестяват място.КУКЛИ за деца - Надуваема топка, която лесно се надува, ще ви донесе много удоволствие от игри на закрито и открито.ФУТБОЛНА ИГРАЧКА - Дайте на децата забавни мультяшные надуваеми топки, като подаръци и дайте им радост.ИГРАЧКИ ЗА РАЗВИТИЕ на малък МОТОР - може да закупите този луксозно и интересна детска развивающую играчка век ИГРАЧКИ-прыгунки - Можете да закупите този луксозно и интересна детска развивающую играчка век ИГРАЧКИ за ДЕЦА - Тези играчки топки лесно напомпани, те са удобни и практични и спестяват място.КУКЛИ за деца - Надуваема топка, която лесно се надува, ще ви донесе много удоволствие от игри на закрито и открито.ФУТБОЛНА ИГРАЧКА - Дайте на децата забавни мультяшные надуваеми топки, като подаръци и дайте им радост.ИГРАЧКИ ЗА РАЗВИТИЕ на малък МОТОР - може да закупите този луксозно и интересна детска развивающую играчка век ИГРАЧКИ-прыгунки - Можете да закупите този луксозно и интересна детска развивающую играчка век Осъществяване Списък 5 x играчки с топката Характеристики - Размер : 25,00 X25,00 X2,00 см. / 9,82 X9,82 X0,79 см надуваема прыгающая играчка. - Материал : PVC играчки за малък мотор. - Цвят : Надуваеми топки с различни цветове. - Подходящ за детски игри, парк, градина, спортни играчки, балансиране, тренировка сензорна интеграция и т.н., надуваема топка с дръжка. - Надуваеми топки, лесно се надува, и ще ви бъде много забавно да се играе в детски топки за балансиране на закрито и на открито. - Изработен от висококачествен материал, тя е здрава и сигурна за децата, които играят в отскакивающий топката. - Помага да се обучават развитието на костите при децата и подобрява кръвообращението в топката-хоппере. - С анимационни шарките на тези подскачащи топки са привлекателни за детски играчки.Информация за стоки, играчка, да Се забавляват, докато се любувате на невероятна гледка топки и да играят с тях, колкото искате. футболна играчка Това може да допринесе за развитието на костите при деца, подобряване на кръвообращението, ги спортен талант. топки за балансиране на деца Подскачащи топката е изработена от PVC материал, сигурно и е трайна, не се поддава лесно на напрежението, време за игри.

Продукти в категория..