• Новинка
Angoily 36 бр Скоростна Охрана Брони За Кабинет, Мебели Античен Протектор Дървени Стъпала Бронзов Ретро Калъф Правоъгълен Триъгълник Декоративна Защита на Сигурностт?
zoom_in

Angoily 36 бр Скоростна Охрана Брони За Кабинет, Мебели Античен Протектор Дървени Стъпала Бронзов Ретро Калъф Правоъгълен

BGN 2.00

Продукти
check Налично за поръчка

ЗАЩИТНО ФОЛИО ЗА МЕТАЛНИ ЪГЛОВИ МЕБЕЛИ -Запазете качеството на външния вид на вашия подарък кутия за бижута или луксозни кутии.ЗАЩИТА на ПОКРИВА МЕБЕЛЕН ЪГЪЛ -Декоративна капачка мебелен кътче за винтажного декоративно чекмедже.ДЕКОРАТИВНА КАПАЧКА КУТИИ -Триъгълен Ъглова защита на дървена кутия, Метален корпус Предпазва защитно покритие.ЗАЩИТА на ЪГЛИТЕ на МЕБЕЛИ - Защита на ъглите на кабинета.ПРЕДПАЗНИ ЪГЛИ ЗА БИЖУТА - на ъгъла на масата, нощни шкафчета, кутии за бижута, дървени калъфи от повреди.ЗАЩИТНО ФОЛИО ЗА МЕТАЛНИ ЪГЛОВИ МЕБЕЛИ -Запазете качеството на външния вид на вашия подарък кутия за бижута или луксозни кутии.ЗАЩИТА на ПОКРИВА МЕБЕЛЕН ЪГЪЛ -Декоративна капачка мебелен кътче за винтажного декоративно чекмедже.ДЕКОРАТИВНА КАПАЧКА КУТИИ -Триъгълен Ъглова защита на дървена кутия, Метален корпус Предпазва защитно покритие.ЗАЩИТА на ЪГЛИТЕ на МЕБЕЛИ - Защита на ъглите на кабинета.ПРЕДПАЗНИ ЪГЛИ ЗА БИЖУТА - на ъгъла на масата, нощни шкафчета, кутии за бижута, дървени калъфи от повреди.Пратката включва 36 х ъглови факт Характеристики -Размер : 4,00 X4,00 X2,00 см/1,57 X1,57 X0 Мебелен ъглов защитен кожух. -Материал : Желязо предпазител за масата е Изработена от желязната материал, тези предпазни ъгли за мебели в ретро стил за бижута направи си кутия с по-видоизменени. -защита от ръжда, достатъчна защита мебели. -Цвят : както е показано на фигура - С този набор от аксесоари, вие няма да можете да поправите антични ковчег в дома, но можете да направите много красива кутия за бижута себе си подарък за любимия защитен една страна. - Идеален за винтажной дървени кутии, кутии за бижута, луксозни кутии, набор от инструменти, кабинет, серванта, антични готовия шкаф, чекмедже за съхранение и т.н., Ъглов предпазител за мебели. - Реколта ъглови протектори са идеални за защита на шкатулок за бижута, кутии за съхранение и други защитни огради за дървообработващи проекти.Описание на продукта Ъглова защита за мебели Могат да бъдат монтирани в винтажную една дървена кутия, кутия за бижута, подарък кутия, кутия за вино, кутия за сувенири, кутия за инструменти, дървени мебели, плъзгащо се чекмедже, шкаф, сандъци и т.н. декоративна капачка кутии Лесен за инсталиране и използване. ъглови защитни калъфи за бижута Е набор от ъглови защитни покривала за мебели в ретро стил от дърво.

Продукти в категория..