• Новинка
3шт на Кожата за практикуване на татуировки (3 мм) и 6шт хартия за прехвърляне на татуировки, с дебелина 7,8 × 11,8 инча, Двустранно Мека Силиконова Татуировка 3 мм, Изкуст
zoom_in

3шт на Кожата за практикуване на татуировки (3 мм) и 6шт хартия за прехвърляне на татуировки, с дебелина 7,8 × 11,8

BGN 0.33

Продукти
check Налично за поръчка

Изкуствена кожа за татуировки, без никакви примеси, шаблони за трансфер може лесно да се придържаме към кожата на татуировки.Лесен за използване и боядисване, доста добре попива мастилото. 【На пипане като кожа】- Тези на татуировка-скинове меки, еластични, им е лесно да се скъса, те са с гладка и на допир са подобни на истинската човешка кожа. При използване на отстранете защитната хартия. 【Два начина за използване на】 - Преводна книга е отлично съвместим с термопировальными апарати или матрицата на принтери.【Кожа за практикуване на татуировки】-3шт фалшиви кожи за татуировки, изработени от висококачествен екологично чист силикон, размер на около 8 × 12 инча, можете да използвате големите и двойни страна, всяка кожа за практикуване на татуировки индивидуално опакован за ваше удобство и съхранение.

Silicone Tattoo Skin Size:
11.81 x 7.87 inches
Silicone Tattoo Skin Thickness:
3mm thick
Transfer Paper Size:
8.27 x 11.81 inches (A4 size)
Tattoo Practice Skin Material:
high-quality eco-friendly silicone
Features:
Large size and thick enough, double-sided use, easy to clean, soft and stretchable, will not be easily pierced by tattoo gun.
Usage:
tattoo practice, tattoo creation, tattoo eyebrow eyeline.
Suitable for:
beginners, experienced tattooists.

Продукти в категория..