• Новинка
BESPORTBLE Футболни Аксесоари 10 комплекта на Преносими Портфейл с Предупреждение за сметка на Отпечатаните за Професионален Многофункционален игри с Комплекта Карти ?
zoom_in

BESPORTBLE Футболни Аксесоари 10 комплекта на Преносими Портфейл с Предупреждение за сметка на Отпечатаните за Професионален

BGN 9.16

Продукти
check Налично за поръчка

PVC. КАРТА на спортен СЪДИЯ-Набор от футболни съдии, който лесно се огъват назад и трудно се разграждат, лесно се изваждат картички.Професионален аксесоар ФУТБОЛЕН СЪДИЯ - можете да го поставите в судейский портфейл, лесен за джогинг, спестяващ вашата сила и издръжливост.На СРЕЩАТА - е Направена от висококачествен PVC материал, безопасен и износостойка.АКСЕСОАР за МАЧ - е Изработен от висококачествен PVC материал, безопасен и устойчив на абразия, определени съдийски карти.КАРТА ЗА ЗАПИС на СЪДИЯТА - благодарение на своята гъвкавост им лесно се използва в продължение на дълго време.Списък на опаковки 2 x Червени картони 2 x Жълти картони 2 x Моливи 2 x Бележник за водене на записки Характеристики -Размер : 12,00 X8,00 X2,50 см / 4,72 X3,14 X0 Стандартни съдийски карти. -Цвят : както е показано на стандартни футболни картички -колекция от футболни съдии лесно да се огъват назад и трудно се разграждат, картите лесно се изваждат Многофункционален набор от съдиите. -Материал : PVC Футболни судейские карти-Класически, съдията на футболен мач трябва да има по един комплект, много практичен аксесоар за съдия на мача. -Подходящ за училищни спортни тренировки, баскетбол, футбол, футболни и други спортни футболни наказателни картони. -Картички, изработени от дебел и здрав материал за по-продължителна употреба в продължение на няколко сезона Многофункционални футболни карта. -Гъвкавост, което го прави трудно, може дълго време се използва футболни жълти и червени карти.Описание на продукта Класически мач, съдията на футболен мач, трябва да имат един комплект е много практичен.Професионален аксесоар футболен съдия Набор от футболен съдия лесно да се огъват назад, а не лесно да се повреди, лесно се изваждат картички.Подходящ аксесоар благодарение на своята гъвкавост го прави лесен за използване и може да се използва в продължение на дълго време.

Продукти в категория..