• Новинка
Btrfe Силиконова Детска Издънка с капак | 2 Опаковки Мисок за деца с Лъжици и Вилици|, Определени за Хранене на бебето | Безопасни за съдомиялна машина и микровълнова фу
zoom_in

Btrfe Силиконова Детска Издънка с капак | 2 Опаковки Мисок за деца с Лъжици и Вилици|, Определени за Хранене на

BGN 0.67

Продукти
check Налично за поръчка

[Супер мощност на засмукване] : Нашите детски нещастници притежават висока мощност на засмукване и може да се адаптира към повечето са плоски повърхности.Намокрете дъното смучат купи за по-добро засмукване.За да се изключите, просто вдигнете удобен издърпване на дъното като всмукване на чашата и купата ще се освободи от засмукване.
[Скъпа форма на лъв] : нашият набор от прибори за хранене, предназначени за кърмачета, което може бързо да привлече вниманието на бебето и да приема на храна по-забавно.Лъжица и вилица, изработени от 100% силикон, дръжка изчислява на малки копчета на детето.Корона лъжици кръгла и гладка, приятна за наскоро развитието на устата и венците.
[Лесен за почистване] : Нашите силиконови купа и лъжица, могат да се използват при температури от -4° C до 428 °C. Те са подходящи за хладилници, микровълнови печки и фурни.Безопасна температура на фурната е 400°C. Много лесно почистване, просто мие в миялна машина или просто ополаскивается вода след употреба, удобно и бързо.
[Безопасен материал] : Нашите силиконови купа за деца са изработени от хранително-силикон, който е без бисфенол А, BPS, PVC, фталатов, олово, латекс, нитрозамини и други вредни вещества, които могат да попаднат в детско хранене.Материалът е мек и издръжлив, за разлика от чупливи пластмасови или дървени материали.
[Перфектния подарък за бебе] : Нашият набор от силиконови нещастници за деца прави самостоятелно хранене на по-ефективен и лесен за майката или бебето, помага за намаляване на количеството хранителни отпадъци и времето, необходимо за почистване на храна, а също така и помага за развитието на малък мотор.Идеален подарък за етапа на подготовката на вашето дете за хранене.

Продукти в категория..