• Новинка
КАЛЪФ ZUGU - 2018/2020 iPad Pro 12,9 инча (3-4-то поколение) - ултра тънък защитен калъф Alpha Case - Безжична зареждане на Apple Pencil - Удобна магнитна стойка и калъф за режим на сън / събужд?
zoom_in

КАЛЪФ ZUGU - 2018/2020 iPad Pro 12,9 инча (3-4-то поколение) - ултра тънък защитен калъф Alpha Case - Безжична зареждане

BGN 0.67

Продукти
check Налично за поръчка

"НЕ Е ЕВТИНО .. НО СИ СТРУВА ВСЯКА СТОТИНКА!" - Вие вече сте инвестирали пари в скъпи Новият i Pad Pro, защо да се разреши за нищо по-малко от най-добрите (и най-защитен) калъф?В резултат на дългогодишната упорита работа ).ИМАТЕ APPLE МОЛИВ? ДОБРЕ..ЩЕ ВИ ПРИКРОЕМ! - Проектиран специално за Apple Молив, една притежателя на корешке е идеалното място за съхранение на Apple Молив по време на зареждане.Калъф Alpha case също е снабден с допълнителен слот за съхранение на молив, която се показва, когато ви не се нуждаят от зареждане. (* Apple Молив в комплекта не са включени).НИЕ МУ ГО С ВИСОЧИНА ОТ 5 ФУТА (МНОГО)..ТАКА ЧЕ НЕ ТИ ТРЯБВА! - Тънък дизайн, с пълна защита.Нашият най-добрите в бранша здрав корпус от КОМПЮТЪР с двойно впръскване / TPU е била проверена, и тестировался .. и още веднъж тестван, за да се гарантира, че вашият нов i Pad защитен от всякакви падения, с височина до 5 метра, дори в бетон!.Разработен специално за i Pad Pro 2020 12,9 инча (4-то поколение) Модели A2069 , A2229, A2232, A2233 - от синтетичен (безмилостен) на кожата).ИМАТЕ APPLE МОЛИВ? ДОБРЕ..ЩЕ ВИ ПРИКРОЕМ! - Проектиран специално за Apple Молив, една притежателя на корешке е идеалното място за съхранение на Apple Молив по време на зареждане.Калъф Alpha case също е снабден с допълнителен слот за съхранение на молив, която се показва, когато ви не се нуждаят от зареждане. (* Apple Молив в комплекта не са включени).НИЕ МУ ГО С ВИСОЧИНА ОТ 5 ФУТА (МНОГО)..ТАКА ЧЕ НЕ ТИ ТРЯБВА! - Тънък дизайн, с пълна защита.Нашият най-добрите в бранша здрав корпус от КОМПЮТЪР с двойно впръскване / TPU е била проверена, и тестировался .. и още веднъж тестван, за да се гарантира, че вашият нов i Pad защитен от всякакви падения, с височина до 5 метра, дори в бетон!.Разработен специално за i Pad Pro 12,9 инча 2020 г. (4-то поколение) модели A2069, A2229, A2232, A2233. Синтетичен (без мирис) кожа и красива подплата от микрофибър гарантират, че ще изглеждат добре и ще бъдат защитени от scuffs и ожулвания..Но благодарение на 10 ъглите магнитна защита, вие винаги ще намерите удобна позиция за гледане.ДА СЕ РАДВАТЕ НА НОВИЯ СИ БИЗНЕС "АЛФА"..НИЕ ГАРАНТИРАМЕ ТОВА!Ние сме толкова уверени, че вие ще се радвате на вашия нов калъф Alpha Case, че напълно го поддържаме, чрез предоставяне на най-добрите в ОТРАСЪЛА ДВУГОДИШНА гаранция 'БЕЗ ВЪПРОСИ'.

Продукти в категория..