• Новинка
HSCGIN 10 бр. Свързващи Скоби 30х30 мм, Черни/Бели Квадратни Мини-Скоби за Дома за Опаковане на Храни, които Определят Втулки от Хартия
zoom_in

HSCGIN 10 бр. Свързващи Скоби 30х30 мм, Черни/Бели Квадратни Мини-Скоби за Дома за Опаковане на Храни, които Определят

BGN 2.67

Продукти
check Налично за поръчка

Материал : Пластмаса; Цвят : бял / черен. Размер : 30х30 мм Халки, изработени от пластмаса, продължителни, трайни и за еднократна употреба.Широко приложение : тези кламери с различни размери са много подходящи за комбиниране на документи и затваряне на отворени пакети с замразени зеленчуци и чипс в офиси, домове и училища.За многократна употреба : нашият клип могат да се използват повторно и лесно да премахнете с едно кликване на мишката, за да можете да получите достъп до всички документи по всяко време.Материал : Пластмаса; Цвят : бял / черен. Размер : 30х30 мм Халки, изработени от пластмаса, продължителни, трайни и за еднократна употреба.Широко приложение : тези кламери с различни размери са много подходящи за комбиниране на документи и затваряне на отворени пакети с замразени зеленчуци и чипс в офиси, домове и училища.За многократна употреба : нашият клип могат да се използват повторно и лесно да премахнете с едно кликване на мишката, за да можете да получите достъп до всички документи по всяко време.Параметри : Продукт : Скоба за подвързване Размер : 30х30 мм Материал : пластмаса Цвят : бял/ черен Помещение и включва : 10 x скоби за подвързване в Папка за съхранение на документи и сортиране много подходящи за ежедневна употреба в офиси, семейства и училища.Различни размери на халки, подходящи за подвързване на документи или затваряне и отваряне на опаковки за храни.Предназначение : скрепка за ценни книжа за офиса, дома и училище, особено интересите на учениците и учителите за подвързване на документи.

Product:
Binder Clip
Size:
30x30mm
Material:
Plastic
Color:
White/Black
Package includes:
10 x Binder Clips
The document storage and sorting folder are very suitable for daily use in offices, families, and schools. Various sizes of the binder are suitable for binding documents or closing and opening food packaging.:
Purpose:
paper clip for office, home, and school, especially suitable for students and teachers to bind documents.

Продукти в категория..