• Новинка
Подова Поставка за Постелки за Йога, Дървен Тесен Органайзер с Пенопластовым Валяк, с Капацитет 5 Стелки за съхранение, за дома/фитнес/Детска (Цвят: натурален)
zoom_in

Подова Поставка за Постелки за Йога, Дървен Тесен Органайзер с Пенопластовым Валяк, с Капацитет 5 Стелки за съхранение,

BGN 26.61

Продукти
check Налично за поръчка

【5 Стелажи за съхранение на йога】 Съхранявайте на стаята, вход и гаражи в чисти с помощта на това спортно стеллажа за съхранение. 【Многоцелеви】 чудесно за съхранение на пяна дъски ролки малък размер, постелки за йога, подложки за фитнес и тренировки и т.н., Можете да го поставите в студио, фитнес зала, мазето или гаража за организиране на различни постелки за упражнения. 【Голям капацитет】 65 × 20 × 50 см / 26,6 × 7,9 × 19,7 инча, на рецепцията може да се съхранява до 5 порест каучук ролки или постелки за йога.Монтира лесно е, изисква само една проста операция на инсталацията. 【Здрава конструкция】 Той е изработен от висококачествена изкуствена дъски, стабилна и дълготрайна.Лесно грижа - Избършете с влажна кърпа. 【Гарантирано удовлетворение】Ако имате някакви въпроси, свързани с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим и ще решим ги за вас в рамките на 24 часа. 【5 Стелажи за съхранение на йога】 Съхранявайте на стаята, вход и гаражи в чисти с помощта на това спортно стеллажа за съхранение. 【Многоцелеви】 чудесно за съхранение на пяна дъски ролки малък размер, постелки за йога, подложки за фитнес и тренировки и т.н., Можете да го поставите в студио, фитнес зала, мазето или гаража за организиране на различни постелки за упражнения. 【Голям капацитет】 65 × 20 × 50 см / 26,6 × 7,9 × 19,7 инча, на рецепцията може да се съхранява до 5 порест каучук ролки или постелки за йога.Монтира лесно е, изисква само една проста операция на инсталацията. 【Здрава конструкция】 Той е изработен от висококачествена изкуствена дъски, стабилна и дълготрайна.Лесно грижа - Избършете с влажна кърпа. 【Гарантирано удовлетворение】Ако имате някакви въпроси, свързани с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим и ще решим ги за вас в рамките на 24 часа.Описание на продукта : Полезни и екологично чисти материали, без специфичен мирис, водоустойчиви, не выцветающие, трайни и лесни за инсталиране Подходящи за жилища, клубове, училища, барове, билярдни и на други места.Параметри : Материал : дърво Дебелина на материала : 1,6 смРазмер : 65 × 20 × 50 см / 26,6 × 7,9 × 19,7 инча Размер на окото : 11 × 16 см / 4,3 х 6,3 Капацитет за съхранение : 5 порест каучук ролки Начин на монтаж : Лесен начин сборкиособенности : Начин на почистване : избършете с влажна кърпа, за да отстраните мръсотията Опаковка : 1x поставка за съхранение на йога Забележка : 1. Размер на продукта измерва само на ръка, и допуска отклонение от 1-2 виж Това е нормално явление.2. Декоративни елементи, показани на снимките на продукта, в комплекта не са включени.3. Моля, имайте предвид, че се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.

Material:
Wood
Material Thickness:
1.6cm
Size:
65×20×50cm/26.6×7.9×19.7inch
Grid Size:
11×16cm/4.3×6.3in
Storage Capacity:
5 foam rollers
Whether To Assemble:
Simple assembly method
Feature:
Cleaning method:
wipe with wet cloth to remove dirt
Packaging:
1x Yoga Storage Rack:
Notice:
1. The product size is purely manual measurement and there is an error of 1-2cm. It is a normal phenomenon.:
2. Decorative items shown in product photos are not included.:
3. Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :

Продукти в категория..