• Новинка
szhdx 8 Опаковки Табели за ремонт на електрически вериги, Комплект Табели за ремонт на кабинета от неръждаема стомана с отвор, Ремонт на панти за вратите на гардероба,
zoom_in

szhdx 8 Опаковки Табели за ремонт на електрически вериги, Комплект Табели за ремонт на кабинета от неръждаема стомана

BGN 7.46

Продукти
check Налично за поръчка

【Материал от матирана неръждаема стомана 】 табела за ремонт на пантите са изработени от висококачествена матирана неръждаема стомана, защитен от ръжда, красива и здрава.Закрепете устройство табела линия и панела на вратата на гардероба заедно, а след това трансформиране на първоначално заловени точка на напрежение в повърхността на напрежение, за да я направи по-здрава, и затворете оригиналната повреден детайл, за да му придават красив вид. 【Широко приложение】 табела за ремонт на панти може да се прилага към различни видове мебели, много подходящ за кухненски шкаф, стационарен кабинет, телевизионен шкаф, шкаф за баня и други помещения, които се нуждаят от смяна на панти. за закрепване на дървен диван, дървена маса, стол, дървени легла, рафтове, мебели и т.н., плоско съединени. 【Лесна инсталация】 в комплекта пластини за ремонт на пантите са включени винтове, просто използвайте отвертка или електрическа бормашина за бързо фиксиране на стена. 【Ефективно решение】 кухненски шкаф изложени на влага, често се включва и изключва, или качеството на материала е ниска, което води до по-сериозни проблеми, като несигурно закрепване на пантите, го отваливание, невъзможността за инсталиране и така нататък.Нашата опорната плоча на панти може да е добре за решаване на тези проблеми, и не е необходимо да сменяте вратата на гардероба. 【Забележка】 Моля, при покупка проверете с разстояние между дупките за панти, че може да се намали значително броят на грешните покупки.Приятно пазаруване!. табела за ремонт на пантите са изработени от висококачествена матирана неръждаема стомана, защитен от ръжда, красива и здрава. 1. Табела за ремонт на пантите : чрез Прилагане на технологията шарнирной заплата, може да се използва като врати, така и странични панели. 2. Едно за двама : благодарение на технологията на окачени панели могат да се използват като врати, така и странични панели. 3. Изработен е от неръждаема стомана : Поставяне на окачени панелите на вратите от неръждаема стомана заедно, а след това трансформиране на оригиналната фиксирана точка на напрежението в напрегнатото повърхност, така че тя е по-здрава. 4. Красиво и подредено : Покриване на първоначално увредената зона, за да изглежда красиво. 5. Широко приложение - Директен скоба може да се използва за изграждане на рамка или обслужване на различни видове мебели, като маси, легла, скринове, столове, етажерки и т.н. 6. Монтаж - Комплекта идва с винтове отвертка, за бърза фиксация на конзолата.Параметри : Име на продукта : Табела за ремонт на електрически вериги Материал : неръждаема стомана Размер : 9x9 cm Дебелина : 2 мм/бр, Цвят : сребрист Стил : с капачката, за да се отвори Профил : Монтиране на врати/странични панели Забележка : 1. Поради ръчно измерване и различни методи за измерване на допуска на отклонение на 1-3 виж 2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Product Name:
Hinge Repair Plate
Material:
Stainless Steel
Size:
9x9cm
Thickness:
2mm/pcs
Color:
Silver
Style:
With Hole
Plug profile:
Door/Side Panels Mount
Note:
1.Due to manual measurement and different measurement methods,please allow a deviation of 1-3 cm.:
2.Monitors are not calibrated same,item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Продукти в категория..