• Новинка
Feazac/ Женски Гамаши за Йога с усещането Обнаженности и Висока Талия, Утягивающие Панталони с Попой, Спортни Чорапогащи, които Предпазват задните части От Коремни пр?
zoom_in

Feazac/ Женски Гамаши за Йога с усещането Обнаженности и Висока Талия, Утягивающие Панталони с Попой, Спортни Чорапогащи,

BGN 1.33

Продукти
check Налично за поръчка

Тези гамаши за жени, оформяйки задните части, произведени от платове с най-високо качество.Издърпайте закопчалка.Работейки на среща на мода и функционалност.Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката.Висококачествени материали за дома, тренировки, бързо изпълнение на поръчки.Доста устойчиви на приседанию, меки, дишащи, не просвечивающий, плътно близост до силна компресия, бързо съхнене, отстраняване на влага.Машинно пране.Подходящ за практикуване на йога, физически упражнения, фитнес, джогинг, всякакъв вид тренировка или ежедневна употреба.Издърпайте закопчалка.Панталони за йога peach lift с рюшами на задните части да придадат на вашата попе идеална форма. ❤ Женски гамаши за тренировки Buttery Soft - Feazac, произведени от нашата специална тъкан buttery soft, която осигурява маслянисто-меко докосване, скромна компрессию и усещане за втора кожа.Машинно пране. ❤ Гамаши, увеличаване на свещеника - Гамаши, с висока талия, подтягивающие бедрата, повдигащ; Секси дамски панталони за йога с рюшами на задника.Нашите женски гамаши с активни рюшами е създаден, за да подчертае своя бенд.Доста устойчиви на приседанию, меки, дишащи, не просвечивающий, плътно близост до силна компресия, бързо съхнене, отстраняване на влага. ❤ Материал - полиестер + ликра. 92% Полиестер, 8% ликра.Панталони за йога на плячка с висока талия леко облегают талията с ефект за контрол на корема, подчертавайки извивка на ханша и талията.Нашият индивидуален дизайн и комфортно усещане - това е вашата втора кожа, не се притеснявайте за възможно дразнене или натирании вътрешната част на бедрата. ❤ Ефект повдигащ - гамаши scrunch-butt са предназначени за набирането и даване на форма на вашата попе. 92% Полиестер, 8% ликра.Цвят : * Руно - лилаво-сив Размер : Големи запаси могат да варират в зависимост от цвета / размера. ❤ Универсални ПАНТАЛОНИ - висококачествена спортни дрехи на достъпна цена, идеална за любителите на фитнеса и ежедневието на тежести. Тези женски гамаши за тренировки, без преден шев и с многобройни шевове на колана отзад, ще бъде незаменими в живота си.Висококачествени материали за дома, тренировки, бързо изпълнение на поръчки. Тези женски гамаши за тренировки, без преден шев и с многобройни шевове на колана отзад, ще бъде незаменими в живота си.Подходящ за практикуване на йога, физически упражнения, фитнес, джогинг, всякакъв вид тренировка или ежедневна употреба.Нашите женски гамаши с активни рюшами е създаден, за да подчертае своя бенд. ❤ Материал - полиестер + ликра.

Продукти в категория..