• Новинка
Умни led крушки, RGBCW с регулируема регулируема яркост, управление по Wi-Fi, съвместимостта с Alexa и Google Assistant, Еквалайзер A19 мощност 60 W, 800 лумена, CRI 90, концентратор не се из?
zoom_in

Умни led крушки, RGBCW с регулируема регулируема яркост, управление по Wi-Fi, съвместимостта с Alexa и Google Assistant,

BGN 1.00

Продукти
check Налично за поръчка

【Изберете цвят по ваш избор】 в една електрическата крушка е на разположение 16 милиона цветове, включително 2700 До ~ 6500 от топло бяло до студен бял.Идеално осветление за спалня или празнични поводи. 【Идеален за ежедневна осветление】 Висока яркост 800lm и висок индекс на цветовете (CRI) 90 осигуряват достатъчно осветление при високо качество на осветлението. Энергосберегающая led лампа с мощност 9 W замества лампа с нажежаема жичка с мощност 60 Вата и спестява 85% от разходите за енергия. 【Wi-Fi достъп и гласово управление на 】 е Съвместим с Alexa, Google Assistant Control и Samsung Smart Things.Управление на включването / выключением или затъмняване може да се осъществи без помощта на ръцете! (Забележка : да не се използва крушка с димер) Те биха могли да синхронизират множество интелигентни устройства, без да се налага концентратор. 【Синхронизация промяна на цвета, с музика】 Умна светлина може да сменяте цвета в ритъма на музикалната мелодия или пляска с ръце, което прави крушки забавни за използване и е подходяща е за партита. 【Таймер и график】 Автоматично включване / изключване на интелигентно осветление, с помощта на вашия смартфон.Настройте посоката на осветлението и яркостта в съответствие с вашия режим на заспиване или събуждане. 【Списъка на UL, и сертификат FCC】 експлоатационен живот на тези лампи надвишава 25000 часа.Ако имате някакви проблеми по време на извършването на покупки, моля, свържете се с отдела за поддръжка на Omi Brite по всяко време.Задайте идеално осветление за всеки повод.Задайте яркостта, регулиране на топло бяла / студено бяла (2700 До ~ 6500 К) до няколко червени, зелени, сини цветове. Интелигентни електрически крушки, които работят с Alexa и Google Home Помощник.Контролирайте своите умни електрически крушки с помощта на гласови команди, за да си без усилие включва / изключва или приглушать / направи по-ярка вашия smart led лампа.

Продукти в категория..