• Новинка
3-Слойный Обяд-Бокс, Контейнер за съхранение на продукти от Неръждаема Стомана, 1680 мл, Детска кутия за Bento, Преносим Кутия За съхранение на Продукти, Контейнер за Обя?
zoom_in

3-Слойный Обяд-Бокс, Контейнер за съхранение на продукти от Неръждаема Стомана, 1680 мл, Детска кутия за Bento,

BGN 0.33

Продукти
check Налично за поръчка

ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : Капацитет на контейнера за продукти е 3 различни капацитет в 3 слоя за опаковане на достатъчно количество здравословна храна за възрастни.Междувременно, достатъчно за използване от деца, той е по-лек и удобен за носене.ВИСОКО КАЧЕСТВО : Кутия за бэнто е изработена от хранително-вкусовата неръждаема стомана и полипропилен материал, който сигурно, гигиеничен, устойчиви на високи температури и нетоксичен.Благодарение на ръце го лесен за пренасяне. 3 РАЗЛИЧНИ ЦВЯТА В кутия за бэнто 3 различни цвята : розово, синьо и зелено.Можете да изберете този, който ви харесва.Контейнер за обяд може да отговори на вашите нужди.Можете също така можете да го вземете с вас навсякъде.МНОГОКРАТНО използване : Силиконов контейнер за обяд е подходящо не само за съхранение на продукти у дома, в ресторанта, но и е подходяща за офис, училище, на пикник, на компанията, на къмпинг, туризъм, пътувания и т.н. СТЯГАНЕ : Благодарение на доброто качество на производство кутия за bento може ефективно да предотврати изтичане на информация.Благодарение на големия капацитет на 1680 мл можете по-добре да се насладите на вкусна вечеря.Обяд-бокс изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304 и полипропиленови материали, устойчиви на високи температури, сигурно и гигиеничен. голям капацитет 1680 мл, можете да сложите повече брашно или закуски.Скрита двойно огъната дръжка, малка и преносима, идеална за дом, работа, пътуване и учене.Параметри : - Цвят : син / зелен / розов (по избор) Капацитет : 1680 мл Брой слоеве : 3, Височина на слоя : прибл. 28,5 см / 11,2 мм : прибл. 11,5 см / 4,5 Дюймаматериал : неръждаема стомана 201 + високо качество на пп съдържание на Пакета : 1 х термосумка за обяд (или термосумка) Забележка : Продуктът е куха структура, а не вакуумную изолация, както и ефекта на изолация, само леко намалява скоростта на охлаждане на храна.

Color:
Blue / Green / Pink (Optional)Capacity
Package List:
1 x Thermal Lunch Box (or Thermal Bag)
Note:
The product is a hollow structure, not vacuum insulation, and the insulation effect only slightly reduces the cooling speed of the food.

Продукти в категория..