• Новинка
DOITOOL Градински Кука, Ретро Декор Куки за Кърпи Монтиране на Куката Ретро Фенер Кука Кука за палта и Шапки Декоративни Стенни Закачалка Ретро Кука за дрехи Чугун Каф?
zoom_in

DOITOOL Градински Кука, Ретро Декор Куки за Кърпи Монтиране на Куката Ретро Фенер Кука Кука за палта и Шапки Декоративни

BGN 3.00

Продукти
check Налично за поръчка

ЗАКАЧАЛКА ЗА ХАВЛИИ - Стенен монтаж на кука с уникален дизайн представлява вълнуваща комбинация от декоративно изкуство и необходимата функция.СТЕНЕН КУКИ, Изработени от чугун, което осигурява качество и дълготрайност.ЗАКАЧАЛКА за ключове от входа - Стенен монтаж на кука във формата на прасе придава повече чар и красота декорация на вашия дом или градина.ЗАКАЧАЛКА - за закачане на шапки, палта, чанти или други ежедневни аксесоари.Кука за дрехи, закачалки в РЕТРО стил - Произведени от чугун, могат да издържат на силна тежест, няма да падне лесно.Пратката включва 1 х окачен на кука Характеристики - Цвят : тъмно кафяв монтиране на куката. - Материал : чугун вратите куки. - Размер : 29,00 X11,00 X2,00 см / 11,40 X4,32 X0,79 инча, кука за дрехи, закачалки в ретро стил. - Стенен монтаж на кука с уникален дизайн представлява вълнуваща комбинация от декоративно изкуство и необходимото функционално стена се измъкне. - Изработен от устойчив чугунного материал, който гарантира, декоративно качество и дълготрайност. - Отлично качество на изработка, практичен и красив.Идеален монтиране на куката за дома, офиса, кафене, магазин и т.н. Закачалка във формата на прасе. - Подходящ за захващане на палта, дрехи, шапки, чанти, чадъри и т.н. За стенен куки за животни. - Можете да го окачите на задната стена врата, в хола и на други места, където ви харесва чугунен закачалка с плетене на една кука.Информация за стоки, Монтиране на куката за дрехи е Лесен за инсталиране и използване, му е лесно да падне.стенен украшение Монтиране на куката е изработен от чугун, който е безопасен и красив, е трайна употреба.закачалка Този декоративна кука изпълни стаята си индивидуална атмосфера.конструкцията на стената кука за закачане към стената, спестяване на пространство и устойчивост на износване.

Продукти в категория..