• Новинка
Готварска печка фолио метални листове GOONSDS латунная за украса на сградата, 0.5x305x1000mm
zoom_in

Готварска печка фолио метални листове GOONSDS латунная за украса на сградата, 0.5x305x1000mm

BGN 0.33

Продукти
check Налично за поръчка

Висококачествена дъска от медна фолио, гладка повърхност, устойчивост на корозия, ниско съдържание на кислород, с добра проводимост.Може да бъде Заваряване - Масивна, здрава.Отличен за заваряване и запояване.Притежават добри механични характеристики и устойчивост на топлина.Девствен меден блясък, опаковани и плътно затворена, за да се предотврати надраскване на повърхността и веднага е готова за използване.Област на приложение : мобилни телефони, таблетни компютри, процессорные чипове на лаптопи, чипове памет, аксесоари за отвеждане на топлината различни компютърни електронни чипове, производството на медни орнаменти, различни дизайни и САМ.Медта широко се използват при проектирането на продукти, експерименти със собствените си ръце, поддръжка, производство и т.н. идеален за най-разнообразни проекти, като се започне от декоративно-приложното изкуство или хоби и завършвайки с промишлен и научен използване. 100% чисто нов и високо качество.Принадлежности за инструменти, обзавеждане за подмяна и текущата поддръжка включва : машини и принадлежности, притежателите на инструменти, инструменти за струговане, фрези, измервателни и аналитични инструменти, строителни инструменти, градински инструменти, държачи на инструменти, електроинструменти, ръчни инструменти, инструменти за осветление и разпалване, детайли и аксесоари за помпи, оборудване за бани.Спецификация : Новыйматериал : месинг Характеристики : твърд, здрав, с висока степен на чистота.Има добра топлопроводимост устойчивост на корозия.Добър в заваряване и запояване.Забележка : поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 вижте Тъй като определянето на размера на монитора е различно, цвета на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на компютъра. mailto : 1x листове латунного меден хвърляне на Услугата : Ако имате някакви проблеми с този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.И ние ще решим проблема възможно най-скоро.

new:
Material:
Brass
Features:
hard, strong, high purity.
Has good thermal conductivity,corrosion resistance. Good at welding and brazing.:
Note:
Due to manual measurement, please allow 1-3 cm error. Since the calibration of the monitor is not the same, the color of the item shown in the photo may be slightly different on the computer monitor.
package:1x Sheets of Brass Copper Roll:
Service:
If you have any problem with this product, please feel free to contact us. And we will solve your problem as soon as possible. :

Продукти в категория..