• Новинка
2 Взаимозаменяеми Глави за четки Hivita Electric Spin Scrubber Серия K1-4, Плоска четка + Ъглова Четка за Фугиране на вани, Мивки, твърдо дърво и плочи на пода, Стъклена Баня
zoom_in

2 Взаимозаменяеми Глави за четки Hivita Electric Spin Scrubber Серия K1-4, Плоска четка + Ъглова Четка за Фугиране

BGN 7.20

Продукти
check Налично за поръчка

Бързо да повиши своята ефективност.Направете по-дълбоко почистване.Свободен от болки в ставите.Предпазва от вторично замърсяване от пръски.Ефективно премахва упорити петна.
?2 Сменяеми глави за четки : включва плоска четка и ъглова четка, голяма плоска четка е подходяща за плоски повърхности, като подови настилки, стъкло, прозорци, бани, стени и т.н.; ъглова четка е подходяща за тесни цепки и ъгли, нашите аксесоари за щеточных глави са подходящи за почистване на четки серия Hivita.
? Нов начин за събиране на реколтата : нов електрически отжимной скрубер има за цел да ви освободи от досадни и неефективни задължения по дома, премахване на физическа болка, да направи работата от дома е завладяващ и подобряване на качеството на живота.
.
? Нова актуализация : Нова версия на електрически отжимного чистач има двухскоростным режима на въртене и акумулаторна батерия с голям капацитет, издържат по-дълго време на употреба.
? Дълбоко почистване : Скорост на въртене на главичката електрически четки за почистването може да бъде избран в диапазона от 300 до 350 об/мин, ниска скорост за обикновените петна и висока скорост за упорити петна, за по-добър резултат накиснете петното в моющем средство и вода за няколко минути.
? Портативен дизайн : безжичен електрически отжимной чистач може да се зарежда напълно за 3,5-4 часа и се използва до 90 минути, това е напълно достатъчно, за да почистите целия си дом, без използване на свещи и кабели.

Продукти в категория..